Nyt meiltä myös laaja Tarrago valikoima sneakerien hoito - kustomointi tuotteita. Valikoima laajenee entisestään piakkoin. Klikkaa tästä ja tutustu tuotteisiin. Tilaa tai tule putiikkiin ostoksille!

Nahkapohjien täysi uusiminen ⭐⭐⭐⭐⭐

Tällä kertaa uudet nahkapohjat ruskealla sävyllä.

Alkuperäiset nahkapohjat ja korkolaput olivat kuluneet loppuun, myös päällisen nahka kaipasi käsittelyä.
No, korot ja pohjanahka irrotettiin, minkä jälkeen uudet laadukkaat saksalaiset tammiparkitut tilalle. Pohjanahan ja pinkopohjan väliin vaihdettiin uudet korkit murentuneiden tilalle.
Lopuksi pohjien nahat sävytettiin Saphirin tuotteilla, messinkinauloja "koristeeksi", sekä pohjat ommeltiin reunoiltaan kiinni.
Päällisen nahka hoidettiin Saphir Médaille d'Or Parisien Brown cremellä.
Tämä työnkuvaus siis lyhyen kaavan mukaan.

Toinen asia:

Huolimatta siitä, että useimmiten postailen kuvia/tarinoita lähinnä kenkien pohjauksista, putiikimme korjaa, muokkaa ja huoltaa monin tavoin myös esim. laukkuja. Sama pätee tietysti kenkiin, hyvin monipuolisesti. Kun ei ole nyt kuvaa muokatusta laukusta, laitan aiheeseen liittyen viimeisimmän Google arvostelun:

Tipi Tii ⭐⭐⭐⭐⭐

IIhan loistava työnjälki ja palvelu! Noin kuukausi sitten vein uuden laukkuni paranneltavaksi suutari Haukanvuoreen. Nahkaisen vartalolaukun hihnasta piti saada kaksi hihnaa, jotta laukusta tuli reppu. Ja niin tuli. Ei uskoisi että laukkua on aiemmasta korjailtu, sillä ompeleet, nahan reuna ja kaikki työn jälki on ensiluokkaista, uudet ompeleetkin samanlaisia kuin laukussa alkuperäisesti olevat! Sain laukusta kivan repun, jota on nyt helppo ja kiva käyttää. Kiitos hyvästä palvelusta! :)

Lahjakortti