Saphir RENOMAT 100 ml.

Tahrojen poistamiseen ja sileän nahan huokosten syvälliseen puhdistukseen, hartsille ja silikonille perustuvien tuotteiden likajäämien ja kerrostumien poistamiseen. 

Renomat vai satulasaippua?
Tärkein ero näiden kahden välillä on se, että Renomat irrottaa kengistä vanhat ja / tai synteettiset kenkälankit. Tämä puhdistusaine sisältää juuri tarpeeksi liuottimia kengänkiillon poistamiseksi vaikuttamatta nahan väriaineeseen. Renomat on myös hieno tahranpoistoaine. 

Satulasaippua on lempeämpi vaihtoehto kuin Renomat, ja se on kuin nimikin jo paljastaa, saippua,  joten sinun on käytettävä saippuaa veden kanssa. Satulasaippua on hieno tapa, kun haluat pestä koko kengän, joka on kerännyt paljon likaa.

Jälkeenpäin voit levittää vapaasti uusia, raikkaita kerroksia luonnon kenkälakkaa, kenkiesi käsittelemiseksi 

Renomat-puhdistustukseen tarvitset: 

Puuvillaliinan. 

1. Paina kangasta pullon aukkoa vasten. Käännä sitten pullo yhdessä kankaan kanssa, joka on edelleen painettu aukkoa vasten, siten, että nestettä ei tule paljoa kankaalle kerrallaan 

2.  Puhdista kengät hankaamalla Renomat nahkaan. (VIHJE. Aloita levittämällä Renomat kenkäsi sisäsyrjään. Tällä tavalla voit testata, reagoiko nahka normaalisti puhdistusaineeseen.) 

3. Tulos on melko välitön ja kangas likaantuu melko helposti. Puhdistamisen jälkeen poista ylimääräinen Renomat.

4. Anna sen jälkeen kenkäsi kuivua viiden minuutin ajan ennen kuin levität uusia kenkälakkakerroksia.

Suosittelemme kiillottamaan kengät Saphirin suosituilla ja monikäyttöisillä tuotteilla. Tuotteet, kuten Saphir Renovateur, Saphir Pommadier ja Saphir Pate de Luxe. Kaikki ovat osa ylellistä Saphir Medaille d'Or -sarjaa. Kaikki Saphir Medaille d'Orin tuotteet ovat korkealaatuisimpia ja pitävät kengät huippu kunnossa.


14,90 €
Please select variants first