Saphir Medaille d'Or nahanpuhdistusaine

Tämä nahanpuhdistusaine poistaa kevyesti likaa ja tahroja. Se on tehokkaampaa kuin Renovateur, mutta silti lievempi eikä liuota vanhaa nahkavoidetta ja vahaa samalla tavalla kuin Renomat.
Tämä on täydellinen nahanpuhdistusaine, kun haluat vain puhdistaa kengät helposti, eikä sinun tarvitse tai et halua tehdä täydellistä puhdistusta Puhdistusaine myös avaa nahan huokoset, mikä tekee siitä erityisen herkän kenkävoiteen hoitaville aineosille, mikä puolestaan parantaa entisestään materiaalin kosteutta ja hoitoa.

Saphir Medaille d'Or -puhdistusaine liuottaa lian ja tahrat hellävaraisesti poistamatta kenkävoide- ja vahalakkaa suuressa määrin. Hyvä käyttää lian puhdistamiseen helposti ennen säännöllistä kenkähoito-rutiiniasi.
Ota puhdistusaine puuvillaliinalla ja hiero pehmeällä paineella likaisen alueen tai tarvittaessa koko kengän yli. Jos hierot kovemmin ja enemmän, liuotat osan voiteesta ja vahoista, mutta jos lempeästi, vain lika postuu. Huomaat, että kun nahka on puhdas, se näyttää hieman mattapintaiselta.
Vaikka se ei ole tarpeellista, suositellaan kenkävoide puhdistuksen jälkeen. Puhdistusaine haihtuu nopeasti, joten nahka ei kastu, mutta on hyvä antaa kengän levätä hiukan niin, että se on täysin kuiva, ennen kuin levitetään ohut kerros Saphir Medaille d'Or Crème Pommadier kenkävoidetta ja jos haluat, myös Saphir Pate de Lux -vahalakkaa.

16,90 €
Please select variants first