Saphir Médaille d'Or 100% luonnollinen puhdistusaine.

100% luonnontuote

Tämä puhdistusaineiden ja tahrojen poistoaine on peräisin kasveista, mikä sopii erinomaisesti vanhojen vahojen, lian ja muiden hartsien poistamiseen nahasta. 

Tämä puhdistusaine on luonnollinen vaihtoehto Saphir Renomatille ja on siksi hiukan helpompaa / vähemmän aggressiivista nahan suhteen. Tämän vuoksi Saphir Natural Cleaner sopii paremmin viikoittaiseen kenkien puhdistukseen ja hoitoon. Puhdistusaineella on myös neutraali tuoksu, mikä tekee siitä miellyttävämmän työskennellä. 

Saphir Médaille d'Or luonnollinen puhdistusaine sopii useimmille sileille nahoille, kuten vasikannahalle, cordovanille ja öljytetyille nahkatyypeille.

Suosituksemme:

Jos etsit tehokasta puhdistusainetta, jota voit käyttää viikoittain vaikuttamatta nahkaan, mutta puhdistaa silti tehokkaasti vanhat kenkälakkakerrokset poistamatta niitä kokonaan. Saphir Natural puhdistusaine on oikea tapa. 

Jos etsit tuotetta, joka poistaa kengät tehokkaasti vanhasta kengänkiillotusaineesta tai poistaa öljyiset tahrat nahasta, suosittelemme Saphir Renomat -tuotteen käyttöä.

17,90 €
Please select variants first