Myyntituotteet Saphir Médaille d`or & Beauté du cuir

Myyntituotteet ostettavissa liikkeestämme, Fleminginkatu 21 Helsinki. Lämpimästi, Tervetuloa!

Saphir Médaille d'Or 

Super Invulner -suihke

Super Invulner Spray on erittäin väkevöity kosteutta hylkivä aine, joka sisältää fluorattua hartsia.  Se suojaa sateelta, lumelta, lialta, rasvalta, ruoka- ja juomatahroilta. Se on valmistettu ilman silikonia ja ei-aggressiivista ja rasvatonta liuotinta hauraiden pintojen vaurioitumisen tai värjäytymisen välttämiseksi.  Se sopii käytettäväksi myös kalleimmissa ja herkimmissä materiaaleissa, kuten nappa ja silkki. Super Invulner -sumutinta voidaan käyttää kaikentyyppisissä nahkoissa, mukaan lukien sileä nappa, vasikka, mokka ja nubukki. Se sopii myös puuvilla-, silkki- ja TEX-materiaaleille. Harjaa kyllästettävä esine varovasti harjalla, tai liinalla, lian ja pölyn poistamiseksi. Puhdista se tarvittaessa sopivalla tuotteella Saphir-sarjasta. Ravista Super Invulner Spray -purkkia ennen käyttöä. Pidä tölkkiä 20 cm päässä esineestä ja suihkuta hyvin ilmastoidussa tilassa. Älä kyllästä kohdetta. Anna kuivua 30 minuutin ajan.

18,90 €

Saphir Médaille d'Or 100% luonnollinen puhdistusaine.

Tämä puhdistusaineiden ja tahrojen poistoaine on peräisin kasveista, mikä sopii erinomaisesti vanhojen vahojen, lian ja muiden hartsien poistamiseen nahasta.  Tämä puhdistusaine on luonnollinen vaihtoehto Saphir Renomatille ja on siksi hiukan helpompaa / vähemmän aggressiivista nahan suhteen. Tämän vuoksi Saphir Natural Cleaner sopii paremmin viikoittaiseen kenkien puhdistukseen ja hoitoon. Puhdistusaineella on myös neutraali tuoksu, mikä tekee siitä miellyttävämmän työskennellä.  Saphir Médaille d'Or luonnollinen puhdistusaine sopii useimmille sileille nahoille, kuten vasikannahalle, cordovanille ja öljytetyille nahkatyypeille. Suosituksemme: Jos etsit tehokasta puhdistusainetta, jota voit käyttää viikoittain vaikuttamatta nahkaan, mutta puhdistaa silti tehokkaasti vanhat kenkälakkakerrokset poistamatta niitä kokonaan. Saphir Natural puhdistusaine on oikea tapa.  Jos etsit tuotetta, joka poistaa kengät tehokkaasti vanhasta kengänkiillotusaineesta tai poistaa öljyiset tahrat nahasta, suosittelemme Saphir Renomat -tuotteen käyttöä.

17,90 €

Saphir Medaille d'Or Cordovan Creme 75 ml.

HUOM! Värit: musta, neutral ja cordovan. Cordovan-nahka on valmistettu hevosen lihaskalvosta,  joka on saatu Cordobasta (Espanja) tuotujen hevosten takaneljänneksestä. Vain 20 - 22 dm2 takaosaa tarvitaan, ja loput nahkat käytetään mm. huonekalujen valmistukseen. Vuotia varastoidaan kuukausia tynnyreissä. Luonnollinen väri on veripunaista erittäin tummaan viininpunaiseen taipuva. Tämä erittäin kestävä ja joustava nahka vaatii säännöllistä huoltoa.  Nahalla on erittäin tiukat huokoset. Sisältää mm. mehiläisvahaa ja neats öljyä. Poista pöly tai lika kengästä. Levitä kerma nahan päälle ja hiero kevyesti pyöreällä liikkeellä Anna imeytyä 5 minuutin ajan. Kiillota pehmeällä puuvillakankaalla Säilytä käsiteltyjä nahkakenkiä levityksen jälkeen pussissa 24 - 48 tuntia välttääksesi pölyn tarttumisen nahkaan.

15,90 €

Saphir Universal Cream 150ml. Yleisvoide.

Yleisvoide Neutraali nahkavoide sileän ja kiillotetun nahan, matelijan nahan, nahkatuotteiden, kenkien, huonekalujen, matkalaukkujen ... hoitamiseen, puhdistaa, ravitsee ja suojaa. Mehiläisvahaan perustuva koostumus: 28,9%. Voidaan levittää hienoimpaankin nahkaan, antaen sille silkkisen pinnan ja syvän ja kestävän kiillon, nopeasti kuivuva. Ei jätä valkoista jäännöstä. Vuonna 1920 kehitetty.  Auttaa ​​täyttämään korkeimmat vaatimukset yhdellä tuotteella. Sen nestemäinen koostumus on erityisen sopiva myös hienoihin nahkatuotteisiin.

14,00 €

Renovateur Spray, mokalle, nubukille ja tekstiileille.

Saphir Médaille d'Or Suede Renovator Spray on erityisesti suunniteltu mokan, nubukin ja tekstiilien kunnostamiseen, suojaamiseen ja värjäämiseen. Värit: musta, tummanruskea, keskiruskea ja laivaston sininen. Suede Renovator Spray sisältää manteliöljyä nahan silkinpehmeän ilmeen säilyttämiseksi. Ainutlaatuinen luonnollinen kasviöljyvalmiste palauttaa mokan ja nubukin alkuperäisen pehmeyden. Saphirin laboratoriot ovat luoneet ainutlaatuisen tuotteen mokalle ja nubukille, jolla pystytään saavuttamaan neljä toimintoa: Kuivapesu ei-aggressiivisella liuottimella Herättää haalistuneiden pintojen värin Ravitse luonnollisella kosmeettisella manteliöljyllä Suojaa vedeltä, lumelta, lialta ja tahroilta. Puhdista pinta varovasti ja poista pöly tai lika siveltimellä/harjalla. Poista tahrat ja jäljet ​​Gommadin Suede Eraser -kumilla. Puhdista pinta syvältä, Omni'Nettoyant -tuotteella. Pidä Renovateur-suihketta 20 cm päässä esineestä ja suihkuta hyvin ilmastoidussa tilassa. Älä kyllästä kohdetta. Jos puhdistat kenkiä, täytä ne paperilla käsittelyn jälkeen, jotta muoto säilyy ja ylimääräinen kosteus imeytyy. Anna kuivua 10 minuuttia.

16,90 €

Saphir Medaille d'Or nahanpuhdistusaine

Tämä nahanpuhdistusaine poistaa kevyesti likaa ja tahroja. Se on tehokkaampaa kuin Renovateur, mutta silti lievempi eikä liuota vanhaa nahkavoidetta ja vahaa samalla tavalla kuin Renomat. Tämä on täydellinen nahanpuhdistusaine, kun haluat vain puhdistaa kengät helposti, eikä sinun tarvitse tai et halua tehdä täydellistä puhdistusta Puhdistusaine myös avaa nahan huokoset, mikä tekee siitä erityisen herkän kenkävoiteen hoitaville aineosille, mikä puolestaan parantaa entisestään materiaalin kosteutta ja hoitoa. Saphir Medaille d'Or -puhdistusaine liuottaa lian ja tahrat hellävaraisesti poistamatta kenkävoide- ja vahalakkaa suuressa määrin. Hyvä käyttää lian puhdistamiseen helposti ennen säännöllistä kenkähoito-rutiiniasi. Ota puhdistusaine puuvillaliinalla ja hiero pehmeällä paineella likaisen alueen tai tarvittaessa koko kengän yli. Jos hierot kovemmin ja enemmän, liuotat osan voiteesta ja vahoista, mutta jos lempeästi, vain lika postuu. Huomaat, että kun nahka on puhdas, se näyttää hieman mattapintaiselta. Vaikka se ei ole tarpeellista, suositellaan kenkävoide puhdistuksen jälkeen. Puhdistusaine haihtuu nopeasti, joten nahka ei kastu, mutta on hyvä antaa kengän levätä hiukan niin, että se on täysin kuiva, ennen kuin levitetään ohut kerros Saphir Medaille d'Or Crème Pommadier kenkävoidetta ja jos haluat, myös Saphir Pate de Lux -vahalakkaa.

16,90 €

Saphir Dubbin Rasva 100 ml.

Saphir Dubbin rasva hoitoaine sisältää lohiöljyä ja on rikastettu minkkiöljyllä. Se tarjoaa syvää ravintoa ja suojaa nahan kuivumiselta, kovettumiselta ja halkeilulta. Levitä sileälle nahalle, öljytylle nahalla tai öljytylle nubukille. Vedeneristysominaisuudet tekevät siitä sopivan retkeilyyn, urheilu- ja ulkojalkineisiin. Dubbin rasva hoitoainetta suositellaan myös nahkapohjille, jotta estetään liiallinen kosteuden imeytyminen. Levitä Dubbin rasva -hoitoaine säästävästi puuvillakankaalla. Käytä Saphir Médaille d'Or -levitysharjaa saavuttaaksesi myös saumat ja maksimoidaksesi ravinto- ja tiivistysominaisuudet. Hiero pyöreällä liikkeellä tunkeutuaksesi syvälle nahkaan. Jätä Dubbin rasva -hoitoaine nahan päälle 10 minuutiksi. Harjaa harjaharjalla poistaaksesi ylimääräisen rasvan. Vältä liiallisen Dubbin Graisserasvan käyttöä. Pieni määrä riittää. Muista harjata nahka ylimääräisen tuotteen poistamiseksi. Dubbin saattaa tummentaa jotkut nahat, joten testaa näkymättömällä alueella ennen käyttöä.

15,90 €

Saphir kosteusemulsio

Saphir Medaille d'Or Leather Lotion on kehitetty huolehtimaan hienosta sileästä nahasta puhdistamalla, kosteuttamalla, ravitsemalla ja suojaamalla. Tämä kermainen koostumus on helppo levittää ja jättää nahalle pehmeän kosketuksen ja luonnollisen kiillon. Saphir Leather Lotion perustuu mehiläisvahaan, lanoliiniin ja minkkiöljyyn. Se on ihanteellinen sileiden nahkojen tehokkaaseen puhdistukseen. Mehiläisvaha- ja lanoliinirikas Saphir Leather Lotion -emulsiovoidetta arvostetaan sen ravitsevista, kosteuttavista, pehmentävistä, suojaavista ja loistavista ominaisuuksista. Nahkavoidetta voidaan käyttää kaikissa sileissä nahkatuotteissa, mukaan lukien laukut, vyöt, vaatteet ja kengät. Suojaamattomille aniliininahoille, kuten vasikannahka ja nappa, suosittelemme Nappa Leather Balm Médaille d'Or -tuotetta. Harjaa esine varovasti puhdistaaksesi pölyn tai lian. Levitä nahkavoide pehmeällä puuvillaliinalla. Hiero tuotetta napakasti painamalla. Anna kuivua 10-15 minuuttia. Hankaa nahkaa puuvillakankaalla tai villahansikkaalla.

15,00 €

Saphir Médaille d'Or Pâte de Luxe vahalakka. 50 ml. Eri värejä!

Löytyy värit: Väritön, musta, vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea, mahonki, tobacco ruskea, sininen ja keltainen. Saphir Médaille d'Or Pâte de Luxe on luonnollinen vahalakka, joka perustuu mehiläisvahaan, mäntytärpättiin ja karnaubaan kuuden muun ravintoainevahan kanssa.  Kenkien harrastajat arvostavat Saphir Pate de Luxea maailmanlaajuisesti parhaaksi kiillotustuotteeksi.  Ei sisällä haitallisia hartseja tai silikoneja Tuottaa vertaansa vailla olevan kiiltävän kiillon Sisältää 7 erilaista vahaa Luonnollinen, mäntypohjainen tärpätti Valmistettu Ranskassa Harjaa kengät pölyn tai lian poistamiseksi. Levitä pieni määrä Pâte De Luxea -pehmeällä puuvillakankaalla tai levitysharjalla saavuttaaksesi myös tikatut saumat ja mahdollistaen tämänkin herkän alueen ravinnon ja suojan. Hiero kevyesti, jotta Pâte De Luxe voi imeytyä ja täten antaa nahkaan maksimaalisen suojan. Levitä yksi tai kaksi Pâte De Luxe -kerrosta koko kengälle. Anna kuivua viiden minuutin ajan kerrosten välillä. Kiillota nahkaa varovasti harjasharjalla tai villakäsineellä. Kiiltävän pinnan saavuttamiseksi levitä lisää kerroksia kengän kärkeen ja kantapään (kapin) päälle. Vältä liiallista levitystä muihin kengän osiin, koska ne liikkuvat (elävät) ja siten voi aiheuttaa vahapinnan halkeilua.

8,50 €

Mokkanahka crepe -harja

 Saphir Medaille D'Or Crepe -harja poistaa lian ja tahrat mokasta ja nubukista varovasti ja perusteellisesti. Tarttuva kuminen kreppinauha vetää likaa ja palauttaa samalla alkuperäisen pinnan ja tekstuurin nahalle. Harjan puuosa on valmistettu korkealaatuisesta käsin kiillotetusta luonnollisesta Bubinga-puusta. Kumiosa on 100% luonnollista raakakumia, jolla on ainutlaatuinen kyky olla joustava ja tahmea. Sen pehmeä ja tahmea rakenne tekee siitä täydellisen herkkään puhdistamiseen. Bubinga (Guibourtia demeusei) on kotoisin Länsi-Afrikasta ja se on arvostettu väriltään ja muodoltaan. Sopii käytettäväksi kaikille mokkanahka- ja nubukkimateriaaleille tai niiden jäljitelmille. Kengät, vaatteet ja nahkatuotteet. Harjaa esine tavalliseen tapaan, kreppinauhan tarttuvuus vetää lian minimaalisella vaivalla. On normaalia, että harja kerää likaa ja väriä nahasta ajan myötä. Tämä ei vaikuta harjan puhdistustehoon. Soveltuu mokkanahka- ja nubukkikenkien päivittäiseen puhdistukseen.

22,00 €

Gommadin Mokka/Nubukki Pyyhekumi

Gommadin Suede Eraser on karkeasti rakeinen kumilohko, joka nostaa nahan nukkaa puhdistamalla, palauttamalla pintaa ja elvyttää kiiltävät alueet vaikuttamatta väriin. Gommadin Suede Eraser soveltuu käytettäväksi kaikissa aidoissa tai synteettisissä mokkanahka- ja nubukituotteissa, kuten kengissä, laukuissa, vaatteissa ja muissa nahkatuotteissa. Kun olet käyttänyt Gommadin Suede Eraser -kumia, harjaa esine Saphir-messinkiharjalla Tarvittaessa pese esine Saphir Omni'Nettoyant -shampoolla. Viimeistele Saphir Suede Renovator Spraylla ravitsemaan, värjäämään ja suojaamaan.

13,50 €

Saphir Mirror Gloss, Peilikiilto 75 ml. Väritön ja musta.

Levitä peilikiilto saadaksesi kiiltävän pinnan kengän kärkiosaan ja kantapäähän (kappiin). Sisältää mm. mehiläisvahaa, karnaubavahaa ja montan-vahaa. Käytä peilikiiltoa puhtaissa kengissä. Levitä peilikiilto kenkiin puuvillakankaalla, joka on kiristetty toisen ja kolmannen sormen ympärille. Hiero pyöreällä liikkeellä kevyellä paineella. Vesi voi auttaa parempaan tulokseen.  Puhdista nahka varovasti pyöreällä liikkeellä puhtaalla kankaalla, jotta sumuinen tai samea jäännös voidaan poistaa. Toista yllä oleva prosessi parantaaksesi kiiltoa. Anna vahan kuivua kerrosten välillä varmistaaksesi kiiltävien vahojen optimaalisen kerrostamisen. Käytä Saphir Médaille d'Or -kiillotushanskaa tai kiillotusliinaa lopulliseen kiillotukseen 

17,50 €

Saphir Médaille d'Or Kengänpohjaöljy

Sole Guard sisältää 100% luonnollista lääke- ja kosmetiikkalaatuista kasviöljyä ravitsemaan, pehmentämään ja kyllästämään nahkapohjaa. Laboratoriomme ovat tehneet yhteistyötä kengänvalmistajien kanssa luodakseen tuotteen, joka estää veden tunkeutumista ja säilyttää nahkapohjat. Jopa premium-luokan nahkapohjat vaativat suojaa kulumisen estämiseksi. Sole Guard on luistamaton tuote, joka ei jätä jälkiä lattiaan. Levitä Sole Guard säästeliäästi kuivalla puuvillaliinalla. Annetaan kuivua yksi tunti ja asetetaan sitten uudelleen haluttaessa. Pyyhi ylimääräinen neste, joka ei ole imeytynyt nahkaan. Anna toisen levityksen kuivua vähintään kuuden tunnin ajan tai yön yli, jos mahdollista. Ehdotamme Sole Guard tuotteen käyttöä vähintään joka kolmas kuukausi.

16,90 €

Saphir Öljytty nahkavoide

Öljytty nahkavoide on erityisesti suunniteltu tarjoamaan öljytyn nahan syvä hoito ja suojaus. Voide tunkeutuu hyvin nahan läpi ja palauttaa pinnan.  Öljytty nahkavoide sisältää neatsfoot-öljyä, joka puhdistaa, pehmentää ja hoitaa nahkatuotteita. Se kosteuttaa nahkaa ja auttaa suojaamaan jäykistymiseltä ja halkeilulta. Öljyttyä nahkavoidetta voidaan käyttää sileisiin ja öljyttyihin nahkatuotteisiin, kuten vöihin, saappaisiin, kenkiin ja takkeihin Se sopii myös satuloiden hoitoon.

14,50 €

Saphir Minkkiöljy 75 ml.

Väritön öljy. Käytetään kyllästämään, hoitamaan ja kosteuttamaan erittäin kuivaa nahkaa. Puhdista kengät puhdistusharjalla. Annostele erittäin pieni määrä rasvaa kiillotusharjaan tai puhdistusliinaan ohuena ja tasaisena kerroksena. Levitä voidetta kevyesti pyörivin liikkein. Anna rasvan imeytyä nahkaan vähintään viiden minuutin ajan ja puhdista pinta puhdistusliinalla poistaaksesi ylimääräisen öljyn. Toista tarvittaessa.

15,90 €

Saphir Omni'Nettoyant. Mokan, nubukin ja tekstiilien puhdistusaine.

Omni'Nettoyant tarjoaa mokan, nubukin ja tekstiilien syvän puhdistuksen ja tahrojen poistoon. Tämä ainutlaatuinen koostumus sisältää liuottimia ja pinta-aktiivisia aineita, jotka nostavat lian ja jäljet ​​pinnalta jättäen sen puhtaaksi ja uudistuneeksi. Mukana on harja, jossa on luonnolliset harjakset puhdistaaksesi kevyesti vahingoittamatta pintaa. Omn'Nettoyant soveltuu käytettäväksi mokkanahkoissa, nubukeissa, tekstiileissä, TEX-materiaaleissa, mikrokuiduissa, joustavissa ja kreppisissä. Poista kengän lika ja pöly varovasti Crepe Brush -harjalla . Kaada tarvittava määrä Omni'Nettoyantia astiaan ja laimenna vedellä. Levitä tuote mukana tulevalla harjalla. Huuhtele pinta vedellä ja harjaa nahkapinta uudelleen. Anna kuivua vähintään kuusi tuntia. Harjaa mokkanahkatuotteita Crepe-harjalla ja nubukitavaroita nubukkikumilla alkuperäisen pintarakenteen ja patinan elvyttämiseksi. Puhdista aina koko esine suoritettaessa hoitoa. Jos puhdistat kenkiä, täytä ne paperilla käsittelyn jälkeen, jotta muoto säilyy ja ylimääräinen kosteus imeytyy. Testaa näkymättömällä alueella ennen käyttöä.

18,00 €

Saphir Creme 1925

Värivalikoima löytyy kuvakarusellista! 12-väriä + väritön. Ravitseva nahkavoide, Crème 1925, on formuloitu seitsemällä eri vahalla, tärpättiviinillä ja sheavoiöljyllä. Nahka imee cremen ravintoaineet ja vahat suojaavat sekä lisäävät kiiltoa. Crème 1925: n korkea pigmenttipitoisuus tuottaa rikkaan värisävyn. Pigmentit uudistavat nahkaa antaen samalla läpinäkyvyyden alkuperäiselle patinalle. Crème 1925 sopii käytettäväksi sileissä nahkakengissä.  Varmista, että kaikki lika ja pöly on poistettu kengistä harjalla ja liinalla.  Levitä Crème 1925 säästäväisesti puuvillakankaalla tai Saphir Médaille d'Or -levitysharjalla. Hio pyöreällä liikkeellä, jotta kerma tunkeutuu ja ravitsee nahkaa. Tämä varmistaa hyvän suojakerroksen. Anna kuivua tunnin ajan. Kiillota nahka harjasharjalla ja viimeistele sitten villakankaalla tai hansikkaalla.

14,90 €

Saphir Renovateur Cream

Sisältää mehiläisvahaa, lanoliinia ja minkkiöljyä.Puhdistaa kevyesti lisäten samalla ravitsemusta ja suojaa nahkaan.. Nahanhoitoasiantuntijat arvostavat Renovateur-creamin parhaaksi nahanhoitotuotteeksi maailmassa! Hellävarainen vesipohjainen koostumus, joka pehmentää ja ravitsee nahkaa. Sillä voi käsitellä monentyyppisiä nahkoja. Soveltuu käytettäväksi hienolla sileällä nahkalla, mukaan lukien vasikannahka, vuohi ja erikoisnahka, kuten cordovan. Sitä voidaan käyttää monenlaisissa nahkatuotteissa, kuten nahkalaukuissa, takeissa, kengissä ja kirjankansissa. Harjaa esine poistaaksesi lian ja pölyn. Levitä Renovateur Cleaner ja hoitoaine säästeliäästi valkoisella puuvillakankaalla. Anna kuivua kolme minuuttia. Kiillota nahka pehmeällä puuvilla- tai villahansikkaalla.

16,90 €

  Muut Saphir tuotteet

  Saphir varsilestit, automaatti

  Korkealaatuisten varsitukien ansiosta saappaat säilyttävät kauneutensa ja arvokkuutensa. -Saappaan varteen ei jää rumia poimuja eikä ryppyjä. -Saappaanvarret säilyttävät alkuperäisen muotonsa. Materiaali: muovi (sininen)

  22,00 €

  Saphir Hiver- Suolan ja lumen tahranpoistoaine 75 ml.

  Saphir Hiver-Winter Salt & Snow Stain Remover on erityisesti kehitetty poistamaan valkoiset jäljet, jotka aiheutuvat, kun nahka joutuu kosketukseen suolan, veden ja lumen kanssa. Sitä voidaan käyttää kaikissa nahoissa, mukaan lukien hienot nahkakengät. Levitä tuote valkaistuneille alueille pehmeällä liinalla ja anna kuivua. Kuivumisen jälkeen hankaa käsitelty kohta puhtaalla puuvillakankaalla, tai mokkanahkaisissa kengissä, mokkaharjalla. Nubukin kohdalla hangataan harjalla tai kumilla. Valmistettu Ranskassa

  13,00 €

  Saphir RENOMAT 100 ml.

  Tahrojen poistamiseen ja sileän nahan huokosten syvälliseen puhdistukseen, hartsille ja silikonille perustuvien tuotteiden likajäämien ja kerrostumien poistamiseen.  Renomat vai satulasaippua? Tärkein ero näiden kahden välillä on se, että Renomat irrottaa kengistä vanhat ja / tai synteettiset kenkälankit. Tämä puhdistusaine sisältää juuri tarpeeksi liuottimia kengänkiillon poistamiseksi vaikuttamatta nahan väriaineeseen. Renomat on myös hieno tahranpoistoaine.  Satulasaippua on lempeämpi vaihtoehto kuin Renomat, ja se on kuin nimikin jo paljastaa, saippua,  joten sinun on käytettävä saippuaa veden kanssa. Satulasaippua on hieno tapa, kun haluat pestä koko kengän, joka on kerännyt paljon likaa. Jälkeenpäin voit levittää vapaasti uusia, raikkaita kerroksia luonnon kenkälakkaa, kenkiesi käsittelemiseksi  Renomat-puhdistustukseen tarvitset:  Puuvillaliinan.  1. Paina kangasta pullon aukkoa vasten. Käännä sitten pullo yhdessä kankaan kanssa, joka on edelleen painettu aukkoa vasten, siten, että nestettä ei tule paljoa kankaalle kerrallaan  2.  Puhdista kengät hankaamalla Renomat nahkaan. (VIHJE. Aloita levittämällä Renomat kenkäsi sisäsyrjään. Tällä tavalla voit testata, reagoiko nahka normaalisti puhdistusaineeseen.)  3. Tulos on melko välitön ja kangas likaantuu melko helposti. Puhdistamisen jälkeen poista ylimääräinen Renomat. 4. Anna sen jälkeen kenkäsi kuivua viiden minuutin ajan ennen kuin levität uusia kenkälakkakerroksia. Suosittelemme kiillottamaan kengät Saphirin suosituilla ja monikäyttöisillä tuotteilla. Tuotteet, kuten Saphir Renovateur, Saphir Pommadier ja Saphir Pate de Luxe. Kaikki ovat osa ylellistä Saphir Medaille d'Or -sarjaa. Kaikki Saphir Medaille d'Orin tuotteet ovat korkealaatuisimpia ja pitävät kengät huippu kunnossa.

  14,90 €

   Jalkineiden lepolestit

   Shoeboys Seetripuulestit Koot 36-47

   Hyväntuoksuiset setripuiset lepolestit imevät kosteutta ja auttavat pitämään pahat hajut pois kengistä. Lestien avulla kengät pysyvät ryhdissään, eikä nahka pääse yhtä helposti halkeilemaan. Ostettavissa myös suoraan liikkeestämme: www.suutarihaukanvuori.fi.

   25,00 €

   Cheq Brill Setripuulesti automaatti Koot 39-47

   Tyylikkäät seetripuiset lepolestit. Lepolestit oikaisevat kävellessä kengän pintaan syntyneitä ryppyjä ja pitävät kengät muodossaan. Tuoksuvaa seetriä, mikä imee kosteuden kengästä ja raikastaa kengät. Laita lepolestit kenkiin heti käytön jälkeen ja anna kenkien levätä yön yli. Päkiän kohdalla on ruuvi millä voidaan säätää lepolestin jäykkyyttä kenkään sopivaksi. Setrin tuoksun saa "virkoamaan" hiomalla lestin pintaa kevyesti hienolla hiekkapaperilla! Huom. Mittaustavasta ja kengän muodosta riippuen voi pituusmitta antaa hyvin erilaisen tuloksen kengän koosta. Kannattaa valita koko, jossa kengän sisäpohjan pituus on lähellä annettujen arvojen puolta väliä. Koko 40 ( 25 cm) Koko 41 (25,5 cm) Koko 42 (26 cm) Koko 43 (26,5 / 27 cm) Koko 44 (27,5 / 28 cm) Koko 45 (28,5 / 29 cm) Koko 46 (29,5 / 30 cm) Materiaalit: Setripuu ja metalli. Värit: Setripuu ja kulta.

   38,00 €

   Saphir varsilestit, automaatti

   Korkealaatuisten varsitukien ansiosta saappaat säilyttävät kauneutensa ja arvokkuutensa. -Saappaan varteen ei jää rumia poimuja eikä ryppyjä. -Saappaanvarret säilyttävät alkuperäisen muotonsa. Materiaali: muovi (sininen)

   22,00 €

    Kalossit

    AZZEZO Kalossit numerot 35-43

    - AZEZZO kalossit suojaa kenkää kuralta, suolalta, kosteudelta ja kulumiselta. - Istuu hyvin kenkään ja on helppo laittaa paikalleen. - Valitse yhtä kokoa pienempi kalossi hyvin ohutpohjaiselle kengälle. - Valmistettu silikonkumista. - Kalossit toimitetaan kuljetus/säilytyspussissa (nylon). 

    35,00 €

     Vyöt ja laukut

     Musta Nahkavyö Korttikotelo-soljella 40 mm.

     Tyylikäs musta nahkavyö korttikotelo-soljella. - 40 mm. leveä. - Jämäkän nahkavyön (paksuus 5 mm.) kruunaa musta/hopea metallinen solki mihin voi piilottaa 1-3 pankki jne. korttia. Lisäksi solkeen voi piilottaa myös muutaman setelin. - Pituus mitattu vyön keskimmäisestä reiästä, joten säätövaraa löytyy kumpaankin suuntaan. Helposti itse lyhennettävissä. - Soljen mitat: 90 mm. x 55 mm. Design Veniz Finland

     35,00 €

     Suomi leijona laattavyö - Hopea 30 mm.

     Tyylikäs Suomi leijona laattavyö. Aitoa nahkaa. - 30 mm. leveä. - Musta/ruskea kääntövyö - Pituus mitattu vyön keskimmäisestä reiästä, joten säätövaraa löytyy kumpaankin suuntaan. Helposti itse lyhennettävissä. - Soljen mitat: 45 mm. x 30 mm.

     25,00 €

     Musta Nahkavyö Nahkalaattasoljella 40 mm.

     Tyylikäs farkkuvyö nahkalaattasoljella. - 40 mm. leveä. - Jämäkän nahkavyön kruunaa metallinen laattasolki missä on nahkakoriste samasta nahasta kuin itse vyö. - Pituus mitattu vyön keskimmäisestä reiästä, joten säätövaraa löytyy kumpaankin suuntaan. Helposti itse lyhennettävissä. - Soljen mitat: 80 mm. x 48 mm. Design Veniz Finland

     39,00 €

     Ruskea Nahkavyö Nahkalaattasoljella 4 cm. leveä.

     Tyylikäs farkkuvyö nahkalaattasoljella. - 40 mm. leveä. - Jämäkän nahkavyön kruunaa metallinen laattasolki missä on nahkakoriste samasta nahasta kuin itse vyö. - Pituus mitattu vyön keskimmäisestä reiästä, joten säätövaraa löytyy kumpaankin suuntaan. Helposti itse lyhennettävissä. - Soljen mitat: 80 mm. x 48 mm. Design Veniz Finland

     39,00 €

      Pohjalliset

      Bama Freshins Naisten, 6 paria/pkt.

      Nauti kenkiesi uudesta raikkaudesta! Sijoita pohjalliset kenkiisi beigepuoli jalkaa vasten. "Silkkisen ihana", 4-kerroksinen, kevyesti parfymoitu mikrokuiturakenne hemmottelee Sinua koko päivän. Huippuohut mutta napakka pohjallinen kaikille kengillesi, kaikkina vuodenaikoina - jopa paljaille jaloille. Optimaalisen jalkahygienian saavutat vaihtamalla pohjalliset uusiin FRESH'INS'eihin viikon välein. Sandaaleista "piikkareihin", saapikkaista kävelykenkiin - läpi vuoden - FRESH'INS jalkahygieniaa! Pakkauksessa on kuusi paria pohjallisia. Ostettavissa myös suoraan liikkeestämme: www.suutarihaukanvuori.fi.

      9,50 €

      Bama Hajunsyöjä pohjalliset numerot 36-47

      Bama Fresh Deo Active hajunsyöjäpohjalliset. - Vähentää erittäin tehokkaasti jalkahien hajua! - Hygieeninen ja raikas. - Käsitelty antibakteeriseksi. Tuote sisältää biosidivalmisteita. - Sisältää: 1,2-bentsisotiatsolin-3-oni, tetradekyylidimetyyli (3-trimetoksilyylipropyyli) ammoniumkloridia. - Pehmeähkö, erittäin kestävä ja jopa pestävä pohjallinen (pesu heikentää hajunpoisto ominaisuuksia). Tuote on ostettavissa myös suoraan liikkeestämme: www.suutarihaukanvuori.fi

      8,00 €