Nyt meiltä myös laaja Tarrago valikoima sneakerien hoito - kustomointi tuotteita. Valikoima laajenee entisestään piakkoin. Klikkaa tästä ja tutustu tuotteisiin. Tilaa tai tule putiikkiin ostoksille!

Authentic Models

Authentic Models
Esineitä joilla on tarina

Sisätilojemme sisustus kertoo tarinoita elämästämme. Heijastaa vaalimiamme muistoja, harrastuksia, joista nautimme, perhehistoriaamme ja kaikkea sitä, mikä kiinnostaa tai merkitsee jotain. Jotkut kappaleet on valittu konkreettisen yhteyden vuoksi, toiset puhtaasti esteettisen vetovoimansa vuoksi. Authentic Models yhdistää nämä kaksi tyylikkäästi käsintehdyillä huonekaluilla, esineillä ja koristeilla, jotka vangitsevat aikakauden tai kiinnostuksen olemuksen merkityksellisen ja yllättävän suunnittelun avulla. Moniin nerokkaisiin luomuksiin johtaneen seikkailunhaluisen hengen innoittamana kokoelmamme juhlivat matkustamista, tutkimista ja pyrkimyksiä. Kuljet historian jalanjäljissä.

Täydentämään menneisyyttä harkitusti edustavia kappaleita luomme myös alkuperäisiä uusia malleja rohkeilla nykyaikaisilla vivahteilla. Säilytä vanhat taustatarinat elossa kaikilla tavoilla, luonteeltaan ja laadulla, joka täydentää jokaista persoonallista tyyliä ja sopii niin moderniin kuin perinteiseen ympäristöön. Jos tyyli, vapaa-aika, seikkailu ja matkailu vievät sinut jokapäiväiseen elämääsi, kutsumme sinut tutustumaan kokoelmiimme.

Anna meidän yllättää ja tehdä vaikutus!

Näytetään tuotteet 1-17 / 17

Lahjakortti