Nyt meiltä myös laaja Tarrago valikoima sneakerien hoito - kustomointi tuotteita. Valikoima laajenee entisestään piakkoin. Klikkaa tästä ja tutustu tuotteisiin. Tilaa tai tule putiikkiin ostoksille!

Tarrago

Vuonna 1940 perustettu Tarrago Brands International syntyi espanjalaisen tekstiiliteollisuuden kehdossa nimellä "Tarrago Products". Tarrago Brands aloitti toimintansa visiosta tarjota parhaita väriaineita kankaille sekä teolliseen että kotitalouskäyttöön. Nopeasti Tarrago Brandsista tuli tekstiilimarkkinoilla käytettävien väriaineiden referenssi.

60-luvulla, tekstiiliteollisuuden kriisitilanteessa, Tarrago Brands osoitti jälleen kerran kykynsä mukautua markkinoiden uusiin tarpeisiin ja kehitti innovaationsa etusijalle asettaen ensimmäisen vesipohjaisen väriaineen nahkamarkkinoille. Alan ammattilaiset ylistivät tätä teknologista vallankumousta, sillä sen avulla nahan väri voitiin muuttaa jopa mustasta valkoiseksi lyömättömän hyvällä tuloksella ja kestävyydellä.

Sittemmin Tarrago on kehittynyt yhdeksi maailman johtavista kengänhoito- ja kenkätarvikemerkeistä. Toisin kuin useimmilla muilla kengänhoitomerkeillä Tarragolla on oma tehdas Barcelonan pohjoispuolella, ja se kehittää ja valmistaa tuotteensa itse. Tämä antaa heille paljon paremman mahdollisuuden valvoa tuotteiden laatua, työympäristöä ja kaikkia kestävään kehitykseen liittyviä näkökohtia. Se tekee yrityksestä myös erittäin ketterän, sillä uusia tuotteita tai parannuksia olemassa oleviin tuotteisiin voidaan valmistaa nopeasti asiakkaiden tarpeiden mukaan ympäri maailmaa. Tarrago on Saphirin sisaryhtiö.

Näytetään tuotteet 1-31 / 31

Lahjakortti